Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Los Mataos (492751) - guillefc (434966) » 639032116: T59/J4/VII

Liga 639032116 Información oficial sobre el partido 639032116 en Hattrick

06.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VII.26 (38062)

Penyiscola SAD Alineación oficial del equipo 'Penyiscola SAD' en el partido 6 - 0 Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido
Beraun Aranabekoa (6') 1 - 0
Josep Arnau Sogues (8') 2 - 0
Addison Vizcaya (27') 3 - 0
Addison Vizcaya (75') 4 - 0
Josep Arnau Sogues (81') 5 - 0
Alejandro López-Mingo (83') 6 - 0
Penyiscola SAD Alineación oficial del equipo 'Penyiscola SAD' en el partido 6 - 0 Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Penyiscola SAD Alineación oficial del equipo 'Penyiscola SAD' en el partido 2 - 1 Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido
Tiene mucha potra 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penyiscola SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Penyiscola s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Beraun Aranabekoa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Penyiscola va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josep Arnau Sogues des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Penyiscola va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Addison Vizcaya progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Beraun Aranabekoa és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Addison Vizcaya perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Alfonso Hoces va descol·locar totalment la defensa contrària i Josep Arnau Sogues no va perdonar i va marcar el 5 - 0.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Penyiscola al minut 83, que va llançar ajustat al pal en Alejandro López-Mingo. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Dimitar Súmnaliev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Rodríguez Roldán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Calatrava. La jugada d'estratègia del Penyiscola per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gonzalo Rodríguez Roldán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Haro Esteban de Penyiscola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús García de Axpe de Calatrava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.