Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Blanca Doble (989384) - REU Real Eiró United (1435527) » 641778347: T59/R3

Copa 641778347 Información oficial sobre el partido 641778347 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

La Blanca Doble Alineación oficial del equipo 'La Blanca Doble' en el partido 0 - 3 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Blanca Doble Alineación oficial del equipo 'La Blanca Doble' en el partido 2 - 1 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Blanca Doble

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Melchor Fuentes va ser clau en la jugada d'atac de Blanca al minut 8, quan ell mateix va fer una passada brutal a Víctor Ventimilla, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En José Ernesto Tintaya va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Blanca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marco Negro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Marco Negro quasi dona a Blanca l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de United van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Martí Sebastià.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alexandre Ernsberger va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alexandre Ernsberger va augmentar l'avantatge de United a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de José María Payá, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stefano Friscia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Immo Potter quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Marvic Stellini marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Stefano Friscia que va xutar a fora per molt poc.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan John Canty va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.