Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Totemon (1419752) - Rayo Celines (1332424) » 644146152: T60/J13/VI

Liga 644146152 Información oficial sobre el partido 644146152 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.856 (15174)

Atlético Totemon Alineación oficial del equipo 'Atlético Totemon' en el partido 2 - 3 Rayo Celines Alineación oficial del equipo 'Rayo Celines' en el partido
José Enrique Tortolero (10') 1 - 0
Salomon van Gool (11') 2 - 0
2 - 1 Steef de Baets (48')
2 - 2 Daniel Hulpe (51')
2 - 3 Sébastien Géhin (72')
Atlético Totemon Alineación oficial del equipo 'Atlético Totemon' en el partido 2 - 3 Rayo Celines Alineación oficial del equipo 'Rayo Celines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Totemon Alineación oficial del equipo 'Atlético Totemon' en el partido 2 - 1 Rayo Celines Alineación oficial del equipo 'Rayo Celines' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Totemon

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 10 i semblava que Atlético desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte José Enrique Tortolero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salomon van Gool progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Benjamin Olivier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Trpimir Borić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético Sanokho Gueye quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Trpimir Borić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Pavel Nezdařil de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Benjamin Olivier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benjamin Olivier en un 1 contra 1 amb el porter Odoacre Domizzi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Trpimir Borić la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Rayo Celines

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Steef de Baets va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 48 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 51. L'anotador per Celines va ser Daniel Hulpe, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Sébastien Géhin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Celines, al minut 72. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Celines no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ibrahim Ifeanyi perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 37 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Defrim Bardulla amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.