Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cambayá (1333166) - Tata Futbol Club 09 (489296) » 644169873: T60/J8/VII

Liga 644169873 Información oficial sobre el partido 644169873 en Hattrick

24.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VII.256 (38292)

Club Rayo Sardenya Alineación oficial del equipo 'Club Rayo Sardenya' en el partido 0 - 0 Cram Team Alineación oficial del equipo 'Cram Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Rayo Sardenya Alineación oficial del equipo 'Club Rayo Sardenya' en el partido 2 - 2 Cram Team Alineación oficial del equipo 'Cram Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Rayo Sardenya

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edgar Gràcia va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Noelio del Jesús va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Rafael Belinchón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sardenya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Artemi Pellejà del Sardenya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Delfí Pijoan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Hermosa de Sardenya es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Artemi Pellejà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cram Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo De Bares hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David Gallent havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Cram va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Antonio Rodríguez Aznar va quedar-se sol davant el porter Aridami Gil de Bernabé, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cram que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sukhman Seraj, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Aridami Gil de Bernabé, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Diezma Dillanes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Marcos de Berceo va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcos de Berceo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Cram va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aridami Gil de Bernabé va desviar el xut final de Sukhman Seraj després d'una sèrie de rebots i molta confusió.