Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuenco f.c. (308374) - KXØK F.C (311010) » 647040987: T60/R4

Copa 647040987 Información oficial sobre el partido 647040987 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido 5 - 4 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cuenco f.c. Alineación oficial del equipo 'cuenco f.c.' en el partido 2 - 2 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuenco f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al cuenco una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Silvestre Cervantes, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Silvestre Cervantes la va rematar William Tigna amb una magnífica volea que va fer pujar per a cuenco el 2 - 1.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Als 90 minuts, una gran jugada per l'esquerra de cuenco va acabar amb la pilota als peus de Teddy Overton que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del cuenco s'esgargamellaven dempeus per esperonar Teddy Overton que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 90 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): Corria el minut 98 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Stefan Menner, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): cuenco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop William Tigna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Mera va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Finn Bodendiek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Iakovos Kanaris va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): En William Tigna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Menner.

Treskitos Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Treskitos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Mihai Vlada va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mihai Vlada que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Richard Tvaruška quedar desmarcat i marcar per a Treskitos al minut 65. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Treskitos, gràcies a les conegudes canonades d'en Mihai Vlada, va situar el 2 - 4 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mihai Vlada de Treskitos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josef Červenec de Treskitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.