Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB (433878) - Pelonzetes Indians Club (1420535) » 648250043: T61/R1

Copa 648250043 Información oficial sobre el partido 648250043 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Perlana FC Alineación oficial del equipo 'Perlana FC' en el partido 0 - 1 Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perlana FC Alineación oficial del equipo 'Perlana FC' en el partido 1 - 0 Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perlana FC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Perlana va estar a punt d'arribar en un córner. En Carlos Ulloa va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Abou Daff es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 69 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Abou Daff va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 224 Minuto 112 (Ocasión de penalti): Al minut 112, Perlana va disposar d'un penal a favor, però el xut de Abou Daff va ser aturat per Alfredo Calfunao.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jelingo Samaila de Perlana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eung-Je Park.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 114, Miloš Paroulek de Perlana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pelonzetes Indians Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 113 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Leontios Karamountanis de PIC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Sébastian Massé va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PIC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sébastian Massé va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): PIC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 93, però el xut de Corsin Sträuli des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 215 Minuto 104 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gert Weidmann va superar els defenses rivals per velocitat al minut 104 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.