Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Cuadrilatero (435799) - ARO CE (794796) » 649274814: T61/J5/VII

Liga 649274814 Información oficial sobre el partido 649274814 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.262 (38298)

Contestano C.F. Alineación oficial del equipo 'Contestano C.F.' en el partido 2 - 3 El Hoyo F. C Alineación oficial del equipo 'El Hoyo F. C' en el partido
0 - 1 Raúl Fuenllana (66')
0 - 2 Francisco García Arrafán (70')
Horacio Entriago (78') 1 - 2
1 - 3 Francisco García Arrafán (79')
Ignasi Duet (81') 2 - 3
Contestano C.F. Alineación oficial del equipo 'Contestano C.F.' en el partido 2 - 3 El Hoyo F. C Alineación oficial del equipo 'El Hoyo F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Contestano C.F. Alineación oficial del equipo 'Contestano C.F.' en el partido 7 - 2 El Hoyo F. C Alineación oficial del equipo 'El Hoyo F. C' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Contestano C.F.

Goles Goles

  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Contestano al minut 78. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Horacio Entriago va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Contestano van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ignasi Duet en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Horacio Entriago va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Contestano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Imanol Andiorena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Anton Larraerdi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Contestano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gilberto Ortuondo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Contestano va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Bécquer en un 1 contra 1 amb el porter Ataúlfo Selma, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Horacio Entriago va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Ataúlfo Selma va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Benigno Clemente de Contestano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Hoyo F. C

Goles Goles

  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Fuenllana que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Francisco García Arrafán va augmentar l'avantatge de Hoyo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Raúl Fuenllana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hoyo, un peu providencial d'en Francisco García Arrafán va situar el 1-3 al panell digital.