Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herakles C.F. (1456248) - F.c.Lafosca (1435704) » 649281134: T61/J3/VII

Liga 649281134 Información oficial sobre el partido 649281134 en Hattrick

09.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VII.375 (38411)

Herakles C.F. Alineación oficial del equipo 'Herakles C.F.' en el partido 2 - 0 Croquetas de Tigre y Dragón Alineación oficial del equipo 'Croquetas de Tigre y Dragón' en el partido
Francisco López Ramos (16') 1 - 0
Ray Gilbert (70') 2 - 0
Herakles C.F. Alineación oficial del equipo 'Herakles C.F.' en el partido 2 - 0 Croquetas de Tigre y Dragón Alineación oficial del equipo 'Croquetas de Tigre y Dragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herakles C.F. Alineación oficial del equipo 'Herakles C.F.' en el partido 3 - 0 Croquetas de Tigre y Dragón Alineación oficial del equipo 'Croquetas de Tigre y Dragón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herakles C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Francisco López Ramos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Herakles es posava per davant!
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ray Gilbert va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 70 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Eduardo Comalada gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però German Jakakortaxarena va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Herakles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ray Gilbert per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però German Jakakortaxarena va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Claudio Fata de Herakles gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Croquetas de Tigre y Dragón

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del Croquetas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Günther Markus Bliß perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Croquetas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hendrik Schmüser, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Aliecer Govantes de Croquetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamín Sintes de Croquetas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.