Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bambú Fc (117990) - Bragues team!!! (1601997) » 649285438: T61/J1/VII

Liga 649285438 Información oficial sobre el partido 649285438 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.452 (38488)

Zambra fc Alineación oficial del equipo 'Zambra fc' en el partido 2 - 1 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
0 - 1 Sytze Heinemans (33')
Ismael Valdés (35') 1 - 1
Ignacio Marsans (80') 2 - 1
Zambra fc Alineación oficial del equipo 'Zambra fc' en el partido 2 - 1 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zambra fc Alineación oficial del equipo 'Zambra fc' en el partido 2 - 0 Bragues team!!! Alineación oficial del equipo 'Bragues team!!!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zambra fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Zambra una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ismael Valdés, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Ignacio Marsans, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Zambra es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pablo Artacho va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Monje, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Zambra va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pablo Artacho la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Zambra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Guadalix en un 1 contra 1 amb el porter 潘 (Pan) 顺元 (Shunyuan), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Zambra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Toma Florincuţa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ismael Valdés va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Bragues team!!!

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Bragues va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sytze Heinemans, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Bragues van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Jean-Fabrice Julien no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bragues, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Víctor García de la Vega va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bragues va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor García de la Vega, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Jean-Fabrice Julien va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.