Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Windy Victory (1421761) - ESGLESIA SANT PETERSBURG (312483) » 649305441: T61/J4/VII

Liga 649305441 Información oficial sobre el partido 649305441 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.809 (38845)

Atis Tirma CF Alineación oficial del equipo 'Atis Tirma CF' en el partido 3 - 1 Santaya FC Alineación oficial del equipo 'Santaya FC' en el partido
0 - 1 Pedro Robles (21')
César Torres Losada (22') 1 - 1
Raúl Coche (25') 2 - 1
Raúl Coche (59') 3 - 1
Atis Tirma CF Alineación oficial del equipo 'Atis Tirma CF' en el partido 3 - 1 Santaya FC Alineación oficial del equipo 'Santaya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Atis Tirma CF Alineación oficial del equipo 'Atis Tirma CF' en el partido 6 - 2 Santaya FC Alineación oficial del equipo 'Santaya FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atis Tirma CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, César Torres Losada va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Raúl Coche va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): En Raúl Coche va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Palomeque Díaz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ángel Salas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tirma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Patricio Sabater, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Enrique Galbarruli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fecund Micola va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Santaya FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Santaya va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pedro Robles aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Santaya a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 马 (Ma) 宇威 (Yuwei) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Santaya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan 马 (Ma) 宇威 (Yuwei) va quedar-se sol davant el porter Felipe Plasencia, però aquest va poder aturar el xut.