Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Unión Dabacu (121859) - Armada Invencible C.F. (1585287) » 653490766: T62/R1

Copa 653490766 Información oficial sobre el partido 653490766 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Galletas Rancias Alineación oficial del equipo 'Galletas Rancias' en el partido 0 - 3 Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galletas Rancias Alineación oficial del equipo 'Galletas Rancias' en el partido 0 - 1 Armada Invencible C.F. Alineación oficial del equipo 'Armada Invencible C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galletas Rancias

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de 王 (Wang) 利慈 (Lici) va servir per deixar enrere el gegant Pavel Chalbushnikov al minut 32, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Galletas van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Fernando Zahonero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En 王 (Wang) 利慈 (Lici) va marxar de Manuel Pérez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Galletas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Zahonero de Galletas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Armada Invencible C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del Armada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jakub Pietrasiak, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jakub Pietrasiak va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Jakub Pietrasiak de Armada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Armada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Emil Wiewiórowski va quedar-se sol davant el porter Fernando Benítez de Lugo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Spas Videnov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Benítez de Lugo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jakub Pietrasiak es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Fernando Benítez de Lugo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jakub Pietrasiak, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.