Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superbm (312816) - Manresa NMER (119865) » 654453537: T62/J5/V

Liga 654453537 Información oficial sobre el partido 654453537 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.135 (5648)

superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 3 - 1 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
0 - 1 Cecil De Vogelaere (34')
Clemente Estrada (42') 1 - 1
Francesco Maria Pinga (74') 2 - 1
Clemente Estrada (83') 3 - 1
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 3 - 1 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 6 - 1 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbm

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Després de 42 minuts de partit, Clemente Estrada igualava per superbm en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): superbm prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Francesco Maria Pinga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Clemente Estrada va augmentar la diferència de superbm a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): superbm es va veure beneficiat per la polèmica al minut 33, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Clemente Estrada va relliscar al moment de fer el xut i el porter Carlos Alén no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Clemente Estrada va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Momčilo Damjanac, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 224 Minuto 44 (Ocasión de penalti): En Clemente Estrada va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 44, però el porter visitant Carlos Alén el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51, Alfredo Augusto Rocha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): superbm va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leonid Marinčič va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Alén.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Philipp Ellinger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Leonid Marinčič rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Momčilo Damjanac de superbm gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Augusto Rocha de superbm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Václav Lukavec de superbm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Manresa NMER

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El porter de Manresa va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cecil De Vogelaere va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Arco Janshen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.