Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morcillas DB (1338645) - Magec Canarias (1589781) » 654534296: T62/J7/VII

Liga 654534296 Información oficial sobre el partido 654534296 en Hattrick

28.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VII.297 (38333)

Morcillas DB Alineación oficial del equipo 'Morcillas DB' en el partido 2 - 2 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
Cristian David Soldevilla (8') 1 - 0
Cristian David Soldevilla (9') 2 - 0
2 - 1 Zoltán Szemenkár (31')
2 - 2 Richárd Orbán (63')
Morcillas DB Alineación oficial del equipo 'Morcillas DB' en el partido 2 - 2 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Morcillas DB Alineación oficial del equipo 'Morcillas DB' en el partido 1 - 3 Magec Canarias Alineación oficial del equipo 'Magec Canarias' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcillas DB

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Cristian David Soldevilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Morcillas va augmentar la diferència quan Cristian David Soldevilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Cristian David Soldevilla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Morcillas.

Magec Canarias

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Zoltán Szemenkár va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Richárd Orbán que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Serafim Mendes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Canarias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Marco Torti va quedar-se sol davant el porter Celidonio Espiñeira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Philipp Friezner estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nykyfor Doroshenko, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Mikko Laamanen quasi redueix la diferència al marcador al minut 23, però una gran estirada d'en Celidonio Espiñeira va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Zoltán Szemenkár quasi aconsegueix empatar per Canarias al minut 58, però Celidonio Espiñeira va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canarias va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erik Čahoj va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Čahoj de Canarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.