Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoiguers (1595806) - GANTZ FC (1338367) » 654544718: T62/J8/VII

Liga 654544718 Información oficial sobre el partido 654544718 en Hattrick

04.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VII.483 (38519)

The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 4 - 0 Orion Project Team Alineación oficial del equipo 'Orion Project Team' en el partido
Juraj Zanić (16') 1 - 0
Manoel Eiroa (33') 2 - 0
Tankred Köckhuber (40') 3 - 0
David Gendron (84') 4 - 0
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 4 - 0 Orion Project Team Alineación oficial del equipo 'Orion Project Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 2 - 0 Orion Project Team Alineación oficial del equipo 'Orion Project Team' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Constant

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Juraj Zanić, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Constant es posava per davant!
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Constant va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manoel Eiroa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Constant al minut 40, que va llançar ajustat al pal en Tankred Köckhuber. 3 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): David Gendron va incrementar l'avantatge de Constant amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En David Gendron es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Piotr Mocha va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, David Gendron gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rysiek Przygoński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rysiek Przygoński al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florian Berthier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Manoel Eiroa de Constant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Orion Project Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Project va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Chrisostomos Lianos va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Project Ferdinand Middelkoop quasi marca al minut 85 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Chrisostomos Lianos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Project, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Senne Meertens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kentaubek Shansung de Project es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kentaubek Shansung va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.