Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nezuko & Escanor Fans United (1371214) - VILAKA TEAM (991026) » 657154139: T62/R2

Copa 657154139 Información oficial sobre el partido 657154139 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Inter Nado F.C. Alineación oficial del equipo 'Inter Nado F.C.' en el partido 3 - 1 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Nado F.C. Alineación oficial del equipo 'Inter Nado F.C.' en el partido 0 - 1 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Nado F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marian Licu de Inter va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Inter van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Silviu Eftimie.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Inter va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marian Licu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Marian Licu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inter va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Cattaneo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josef Drahorád de Inter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 76 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Manuel Balenciaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hernán Torres Campo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Janosch Christinat per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Inter. La jugada d'estratègia del VILAKA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Izydor Otczyk va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Lukáš Krajňanský sol davant la porteria al minut 20, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lukáš Krajňanský va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Nicolas Fougeray al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Izydor Otczyk va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter İsmail Hakkı Tüm no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Manuel Balenciaga completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.