Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido Cual Chimpancé II (1370047) - U.E. Jarrera Juvenil (120208) » 659733601: T63/J10/VI

Liga 659733601 Información oficial sobre el partido 659733601 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.96 (14414)

FC SANTA ROSITA Alineación oficial del equipo 'FC SANTA ROSITA' en el partido 1 - 2 U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido
0 - 1 Libertas Zabotkus (27')
0 - 2 Jaime Baeza (53')
Arnau Guzmán Taberné (55') 1 - 2
FC SANTA ROSITA Alineación oficial del equipo 'FC SANTA ROSITA' en el partido 1 - 2 U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC SANTA ROSITA Alineación oficial del equipo 'FC SANTA ROSITA' en el partido 0 - 6 U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SANTA ROSITA

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Arnau Guzmán Taberné, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a ROSITA.

U.E. Jarrera Juvenil

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Libertas Zabotkus que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jaime Baeza va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 5 la va desaprofitar Thobias Mampaey de Jarrera, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Igor Mikołajczewski de Jarrera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Timur Galanskiy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gonzalo Veraza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thobias Mampaey, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thobias Mampaey va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Ariel Zohar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stipe Rudelić de Jarrera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.