Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burgos calcio (775095) - Valencia GolBats (987948) » 659758357: T63/J11/VI

Liga 659758357 Información oficial sobre el partido 659758357 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.538 (14856)

burgos calcio Alineación oficial del equipo 'burgos calcio' en el partido 1 - 2 Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido
0 - 1 Carl-Philip Kronskär (25')
Sebastian Berkowski (34') 1 - 1
1 - 2 Pyry Seppälä (62')
burgos calcio Alineación oficial del equipo 'burgos calcio' en el partido 1 - 2 Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
burgos calcio Alineación oficial del equipo 'burgos calcio' en el partido 2 - 0 Valencia GolBats Alineación oficial del equipo 'Valencia GolBats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

burgos calcio

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sebastian Berkowski va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. burgos empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Marcelino Trillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): burgos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Krzysztof Sadek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): burgos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Avshalom Swissa en un 1 contra 1 amb el porter Dominik Mastrodonato, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Damián Landecho! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Ignacio Cantos va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Avshalom Swissa va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El burgos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alejandro Maestre Santiago la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Valencia GolBats

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El Valencia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carl-Philip Kronskär va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Valencia sabia com jugar al contraatac, i al minut 62, Pyry Seppälä va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valencia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 12, però en Milcho Dinkov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Diego Malo va ser clau en la jugada d'atac de Valencia al minut 13, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nacho Gironella, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de András Antalfai de Valencia no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adikas Kaselis de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.