Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olcades (309184) - Xipirones Club (802138) » 662550651: T63/R2

Copa 662550651 Información oficial sobre el partido 662550651 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Heroes SD Alineación oficial del equipo 'Heroes SD' en el partido 1 - 4 Xipyrones F.C Alineación oficial del equipo 'Xipyrones F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Heroes SD Alineación oficial del equipo 'Heroes SD' en el partido 0 - 4 Xipyrones F.C Alineación oficial del equipo 'Xipyrones F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes SD

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Heroes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guiu Llabrés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Luis Eduardo Izquierdo va estar a punt d'empatar per a Heroes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Weidmann va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Víctor Ferrer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Urquiola estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Guiu Llabrés, als 86 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Argemiro Arroyo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Xipyrones F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Paco Sáenz Soto va posar els visitants Xipy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Butch Theaudin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Xipy, un peu providencial d'en Leander Brancart va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paco Sáenz Soto de Xipy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 88 de partit.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Loïc Pereira va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Xipy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Leander Brancart va quedar-se sol davant el porter Manuel Sáez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Butch Theaudin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Sáez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Licinio Mira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manuel Sáez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paco Sáenz Soto es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Licinio Mira després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Sáez va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Henri Bourges, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xipy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Sáenz Soto de Xipy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.