Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Solana (1419819) - molmorja (436457) » 662551207: T63/R2

Copa 662551207 Información oficial sobre el partido 662551207 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido 2 - 5 molmorja Alineación oficial del equipo 'molmorja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido 1 - 6 molmorja Alineación oficial del equipo 'molmorja' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Solana

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Chris Revill de Atlético va aconseguir igualar el partit al minut 18, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Atlético van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Franco Ariel Bourdier en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ertekin Oraltan es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Virginio Della Peruta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Fernando Ramírez de Atlético va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Claudio Borrasas no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Virginio Della Peruta de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

molmorja

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de molmorja va ser finalitzada des de l'esquerra per Herbert Taucher al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Txomin Ligeta la va rematar Danko Žodan amb una magnífica volea que va fer pujar per a molmorja el 1 - 2.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Artur Gil Gomes va augmentar l'avantatge de molmorja a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, molmorja va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Benedykt Matusiak.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Txomin Ligeta de molmorja va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcello Capone després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Laureano Brito va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Witek Strączek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Ertekin Oraltan de molmorja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.