Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabesa Furgol Clú (1580434) - The Cockers (1434178) » 662743982: T63/R3

Copa 662743982 Información oficial sobre el partido 662743982 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido 2 - 4 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vello Spur F.C. Alineación oficial del equipo 'Vello Spur F.C.' en el partido 0 - 2 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vello Spur F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Tobiasz Kamyszek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vello i marcant el 1 - 0.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan 王 (Wang) 繼銘 (Jiming) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Vello.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Vello va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Pere Subirà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vello, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Matthias Reinhardt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vello va anar a parar a la dreta de l'atac on en 王 (Wang) 繼銘 (Jiming), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

The Cockers

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Cockers van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Tamer Ötüken va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sjoerd Linskens per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Al minut 94 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cockers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Vadim Nazarikov.
  • 183 Minuto 99 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 99, Cockers va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Florin Zlatea.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Florin Zlatea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 60, quan en Luc Kwin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Vadim Nazarikov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jordi Tharrats va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 105 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albeiro Buenaventura després de 105 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Tharrats va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lavrentios Delivorias de Cockers es va emportar una amonestació al minut 96 per provocar un rival.