Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting_tsk (1416226) - Super Murcia (1364889) » 662746137: T63/R3

Copa 662746137 Información oficial sobre el partido 662746137 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Sporting_tsk Alineación oficial del equipo 'Sporting_tsk' en el partido 1 - 2 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting_tsk Alineación oficial del equipo 'Sporting_tsk' en el partido 1 - 1 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting_tsk

Goles Goles

  • 104 Minuto 52 (Gol de penalti): El públic de Sporting_tsk va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 52, va xiular un penal pels locals. Serkan Şaşmaz no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting_tsk va anar a parar a la dreta de l'atac on en Markos Ninapaytán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Arsénio Marcos des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting_tsk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ernst Berghuber va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cătălin Grăjdieru de Sporting_tsk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arsénio Marcos de Sporting_tsk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Super Murcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Murcia va ser finalitzada des de l'esquerra per Rubén Illarrazu al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Eslava va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Murcia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nafarroa Ballester Cardell va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Nafarroa Ballester Cardell de Murcia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Antonio Balbás de Murcia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Antonio Balbás se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.