Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peaky Blinders F. C. (1587626) - Lokomotiv del Bac (1370812) » 664231840: T64/R1

Copa 664231840 Información oficial sobre el partido 664231840 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Peaky Blinders F. C. Alineación oficial del equipo 'Peaky Blinders F. C.' en el partido 0 - 7 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Peaky Blinders F. C. Alineación oficial del equipo 'Peaky Blinders F. C.' en el partido 1 - 7 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peaky Blinders F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 27 (Ocasión de falta): Blinders va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 27, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): Blinders va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 56, però el xut va anar a parar al pal.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Blinders va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 70 que Gilabèrt Lleberia no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lokomotiv del Bac

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Artemio Jovellar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Edgars Šmits la va convertir en gol amb un remat de cap en Juan Manuel Castilla tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 23 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Zandis Piterāns la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Herbert Nijstad que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gianluigi Famiglietti va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a Lokomotiv l'avantatge per 0 - 5. Zandis Piterāns en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Edgars Šmits, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Manuel Castilla de Lokomotiv l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 59 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Herbert Nijstad quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Theodor Hovius, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gianluigi Famiglietti.