Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Yery CF (1430696) - F.C Gijón (1458603) » 665218381: T64/J6/VI

Liga 665218381 Información oficial sobre el partido 665218381 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.336 (14654)

Real Yery CF Alineación oficial del equipo 'Real Yery CF' en el partido 2 - 1 F.C Gijón Alineación oficial del equipo 'F.C Gijón' en el partido
Lluís Magraner (11') 1 - 0
Stan Los (16') 2 - 0
2 - 1 Manèu Dantjou (23')
Real Yery CF Alineación oficial del equipo 'Real Yery CF' en el partido 2 - 1 F.C Gijón Alineación oficial del equipo 'F.C Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Yery CF Alineación oficial del equipo 'Real Yery CF' en el partido 2 - 0 F.C Gijón Alineación oficial del equipo 'F.C Gijón' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Yery CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Real prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Lluís Magraner va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Amb 16 minuts jugats, en Stan Los va augmentar l'avantatge de Real a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sigismondo Ardizzone va poder marcar per a Real en un servei de cantonada picat per en Aki Karppi quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Petr Pospíšil al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stan Los va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lluís Magraner va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valentino Golinvaux de Real va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lluís Magraner per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Petr Pospíšil va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Real van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stan Los, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Tío va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

F.C Gijón

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dženan Mešinović arribés a peus de Manèu Dantjou, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gijón el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Manuel Zaera sol davant la porteria al minut 13, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Steffen Pamer va fer una jugada per la banda esquerra, però Hanns-Georg Breitler va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Dženan Mešinović va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.