Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Val Académica (796806) - MONISSIMO (1432280) » 665223212: T64/J10/VI

Liga 665223212 Información oficial sobre el partido 665223212 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.422 (14740)

Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido 0 - 0 MONISSIMO Alineación oficial del equipo 'MONISSIMO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido 1 - 0 MONISSIMO Alineación oficial del equipo 'MONISSIMO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Val Académica

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Académica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Gutiérrez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego 'Zorro' Majano.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Gutiérrez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ernesto Ovando Solis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 55, un contraatac del Académica no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Amancio Roldán Caballero perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Juan Carlos Pueblo de Académica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Gutiérrez de Académica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shanon Ascencion.

MONISSIMO

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MONISSIMO sortien al contraatac. La falta llançada per Sven Benabed va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): MONISSIMO van sortir al contraatac al minut 29, però Abdelmalek Cherif Ouazzani va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MONISSIMO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Umberto Violante, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Eric Metin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Achim Stab no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alberto Cuerno es va comportar com un juvenil al minut 57 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MONISSIMO, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Sven Benabed va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Lionel Weinans de MONISSIMO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.