Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulvitas Vulgaris (1436008) - Sporting Lamilla F.C. (1418937) » 665239260: T64/J4/VI

Liga 665239260 Información oficial sobre el partido 665239260 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.709 (15027)

Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido 3 - 3 Sporting Lamilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Lamilla F.C.' en el partido
Antoine Beuckmann (4') 1 - 0
1 - 1 Javier Tirado Barranco (21')
Türker Şahin (55') 2 - 1
2 - 2 Fabio Cavallotti (68')
Naser Sam El-Sa'eed (69') 3 - 2
3 - 3 Châu Hoàng Văn Đấu (90')
Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido 3 - 3 Sporting Lamilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Lamilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vulvitas Vulgaris Alineación oficial del equipo 'Vulvitas Vulgaris' en el partido 2 - 2 Sporting Lamilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Lamilla F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulvitas Vulgaris

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antoine Beuckmann llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Türker Şahin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Vulvitas.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 69, en Anders Yngvesson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Naser Sam El-Sa'eed que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Óscar Antonio Fabera de Vulvitas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts disputats, Antoine Beuckmann gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Bruno Lafranconi va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Vulvitas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Knud Mørch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Türker Şahin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Naser Sam El-Sa'eed es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Anders Yngvesson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bruno Lafranconi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Naser Sam El-Sa'eed de Vulvitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antoine Beuckmann de Vulvitas es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Sporting Lamilla F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Javier Tirado Barranco de Sporting va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Fabio Cavallotti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Sporting va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Châu Hoàng Văn Đấu rematés de volea a la xarxa. El 3 - 3 pujava al marcador al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Sporting creava perill des de la dreta al minut 58, però en Orlando Storace, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Michael Kruis desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Diego Desvalls va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Guillermo Iturralde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.