Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Rionegrito (1370546) - stars F.C (1457882) » 665255764: T64/J14/VI

Liga 665255764 Información oficial sobre el partido 665255764 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.1003 (15321)

Real Rionegrito Alineación oficial del equipo 'Real Rionegrito' en el partido 1 - 0 stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido
Brandon Raven (74') 1 - 0
Real Rionegrito Alineación oficial del equipo 'Real Rionegrito' en el partido 1 - 0 stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Rionegrito Alineación oficial del equipo 'Real Rionegrito' en el partido 2 - 0 stars F.C Alineación oficial del equipo 'stars F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Rionegrito

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Rionegrito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Brandon Raven va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Fernando Villaraud va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rionegrito.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Serna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicente Serna de Rionegrito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Serna va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Rionegrito va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

stars F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Omer Collas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Andre Bentele va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Khalid Powell va estar a punt de posar per davant a stars amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Díez de Quijano va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Marin Nochev va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de stars que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): stars va estar a punt d'empatar al 87 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Khalid Powell que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.