Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD BELORADO (773875) - Caritense F.C. (1599545) » 665290268: T64/J2/VII

Liga 665290268 Información oficial sobre el partido 665290268 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.596 (38632)

F.C.Gavana Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavana' en el partido 1 - 2 Caritense F.C. Alineación oficial del equipo 'Caritense F.C.' en el partido
0 - 1 Koulis Varelis (53')
0 - 2 Waldemar Mazewski (60')
Danilo Martínez Herrero (71') 1 - 2
F.C.Gavana Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavana' en el partido 1 - 2 Caritense F.C. Alineación oficial del equipo 'Caritense F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Gavana Alineación oficial del equipo 'F.C.Gavana' en el partido 2 - 4 Caritense F.C. Alineación oficial del equipo 'Caritense F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Gavana

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rubén Franca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Danilo Martínez Herrero que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de F.C.Gavana, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Guillem Guiamet va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de F.C.Gavana Rafael Baches quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Mauricio Lera Hernández hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mathias Pitzing. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arcadi Bonnin de F.C.Gavana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Caritense F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Caritense va ser finalitzada des de l'esquerra per Koulis Varelis al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Waldemar Mazewski va aprofitar un error defensiu al minut 60, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Caritense.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En José María Belinchón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): José María Belinchón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Davey Nixon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Caritense va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan José María Belinchón va quedar-se sol davant el porter Davey Nixon, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Waldemar Mazewski.