Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Biznaga,C.F. (1435056) - Alque C.F (441610) » 665310621: T64/J8/VII

Liga 665310621 Información oficial sobre el partido 665310621 en Hattrick

14.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VII.959 (38995)

Saramagho Alineación oficial del equipo 'Saramagho' en el partido 1 - 4 Alque C.F Alineación oficial del equipo 'Alque C.F' en el partido
Oswaldo Guemes (7') 1 - 0
1 - 1 Samuel Černjul (21')
1 - 2 Pierre-Alexandre Charrie (79')
1 - 3 Klaus-Jürgen Glenzer (82')
1 - 4 Baltasar-Nepomuk Ehring (89')
Saramagho Alineación oficial del equipo 'Saramagho' en el partido 1 - 4 Alque C.F Alineación oficial del equipo 'Alque C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Saramagho Alineación oficial del equipo 'Saramagho' en el partido 0 - 5 Alque C.F Alineación oficial del equipo 'Alque C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saramagho

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): Levi Brocks va deixar patent la seva inexperiència al minut 7, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Oswaldo Guemes va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Saramagho.

Alque C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Samuel Černjul va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pierre-Alexandre Charrie va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ALQ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Klaus-Jürgen Glenzer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baltasar-Nepomuk Ehring de ALQ l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Alexandru Malîi va estar a punt de posar per davant a ALQ amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Manuel Menéndez va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 Klaus-Jürgen Glenzer va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Manuel Menéndez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): ALQ va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jesús Pastor León es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): ALQ va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Manuel Menéndez va desviar el xut final de Klaus-Jürgen Glenzer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Saramagho. La jugada d'estratègia del ALQ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jakub Novák va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Samuel Černjul va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.