Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nutripets (441037) - Michigan Chiefs Club (1585941) » 667912395: T64/R2

Copa 667912395 Información oficial sobre el partido 667912395 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido 3 - 2 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido 0 - 2 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
Tiene bastante suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivendell

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): En José Carreras Serra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de rivendell va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Sonny Helmantel, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Iván Cadenas la va convertir en gol amb un remat de cap en Sonny Helmantel tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Iván Cadenas no va ser aprofitada per en David Lazo Garcia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Sonny Helmantel de rivendell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Michigan Chiefs Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alberto Manuel Sousa Branco que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Vicente Argumedo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 86 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): James Meredith va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexander Kaindl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Vicente Argumedo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Michigan va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Francisco Manuel Marín Aragón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de James Meredith de Michigan no va ser gol per ben poc.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Piñeiro quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Juan Piñeiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Jani Sorvari va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alexander Kaindl va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.