Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoteam (1457705) - CD.Pina de Ebro (1415877) » 669556323: T65/R1

Copa 669556323 Información oficial sobre el partido 669556323 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido 1 - 2 CD.Pina de Ebro Alineación oficial del equipo 'CD.Pina de Ebro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido 1 - 0 CD.Pina de Ebro Alineación oficial del equipo 'CD.Pina de Ebro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoteam

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Marian Sołtysiak no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mostoteam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Daniel Velázquez va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

CD.Pina de Ebro

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Dídac Tor va anar directament als peus de Clemenzo Mos que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 64, Erick Rey va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Sergio Lidón Jiménez, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CD.Pina va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Clemenzo Mos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CD.Pina sortien al contraatac. La falta llançada per Carlos Peláez va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CD.Pina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimitar Atanasov va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CD.Pina, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Víctor Sáenz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Mellado de CD.Pina es va guanyar la targeta groga merescudament.