Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRIORO C.F. (798600) - Riazor Sharks FC (310433) » 670616673: T65/J4/VII

Liga 670616673 Información oficial sobre el partido 670616673 en Hattrick

06.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VII.623 (38659)

PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 2 - 3 Arsenal wenger Alineación oficial del equipo 'Arsenal wenger' en el partido
0 - 1 Yordan Dobrev (4')
0 - 2 Carlos Barranco (7')
Iñaki Oliva (8') 1 - 2
Edvard Offersen (21') 2 - 2
2 - 3 Uziel Biduedo (67')
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 2 - 3 Arsenal wenger Alineación oficial del equipo 'Arsenal wenger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 0 - 5 Arsenal wenger Alineación oficial del equipo 'Arsenal wenger' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRIORO C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Máté Kóbor va acabar en una passada genial cap al jugador de PRIORO Iñaki Oliva, que va marcar el 1 - 2.
  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al PRIORO una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Edvard Offersen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Gatis Lācis va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Arsenal wenger

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yordan Dobrev va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Barranco de Arsenal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 7 de partit.
  • 170 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Uziel Biduedo va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el Arsenal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Yordan Dobrev s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Castegnaro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Barranco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Barranco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Carlos Barranco va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ludo Overbeeke va estar atent i va desviar la pilota a córner.