Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubiksitos (1454931) - BestiasPardas FT (1433028) » 673250655: T65/R2

Copa 673250655 Información oficial sobre el partido 673250655 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Everton de Viña del Mar CH Alineación oficial del equipo 'Everton de Viña del Mar CH' en el partido 2 - 4 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Everton de Viña del Mar CH Alineación oficial del equipo 'Everton de Viña del Mar CH' en el partido 2 - 3 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Everton de Viña del Mar CH

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 14, Renaud Main de Everton empatava el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Everton va acabar amb la pilota als peus de Bailey Matchett que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Everton va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abel Alcalá en un 1 contra 1 amb el porter Ruben Wily Melgar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Martín Barriga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marinel Ţărmure va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 54 (Ocasión de falta): Everton va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 54, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan José Manrique des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Marinel Ţărmure de Everton va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 107 Minuto 8 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BestiasPardas, gràcies a les conegudes canonades d'en Maciej Andrasz, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BestiasPardas va ser finalitzada des de l'esquerra per Borja Pineda al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del BestiasPardas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Magdaleno Alférez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 76, en Maciej Andrasz del BestiasPardas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Raúl Valea que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 4.