Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GigiMeroni (1587770) - MansuMansas (48321) » 673254019: T65/R2

Copa 673254019 Información oficial sobre el partido 673254019 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

GigiMeroni Alineación oficial del equipo 'GigiMeroni' en el partido 4 - 0 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GigiMeroni Alineación oficial del equipo 'GigiMeroni' en el partido 4 - 0 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GigiMeroni

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Kleovoulos Fasianis va donar a GigiMeroni un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Timotej Lenarčič va incrementar l'avantatge de GigiMeroni amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GigiMeroni va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jáfet Barna progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jonathan Vähäsöyrinki, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a GigiMeroni.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hugo Meira va ridiculitzar a en Tanner Liguori amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Piero Bentivoglio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hugo Meira va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Tanner Liguori per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gustaw Strabel al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jáfet Barna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Arnald Ginart gairebé va marcar per a GigiMeroni des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): GigiMeroni van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Timotej Lenarčič va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

MansuMansas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marius Receanu de MansuMansas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.