Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zeta C.F (779460) - Vasiliscos Basilones (1339759) » 675914154: T66/J4/VI

Liga 675914154 Información oficial sobre el partido 675914154 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.307 (14625)

Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido 0 - 1 Vasiliscos Basilones Alineación oficial del equipo 'Vasiliscos Basilones' en el partido
0 - 1 George-Călin Filip (66')
Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido 0 - 1 Vasiliscos Basilones Alineación oficial del equipo 'Vasiliscos Basilones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zeta C.F Alineación oficial del equipo 'Zeta C.F' en el partido 0 - 1 Vasiliscos Basilones Alineación oficial del equipo 'Vasiliscos Basilones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zeta C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Santiago Uclés va poder marcar per a Zeta en un servei de cantonada picat per en Livio Maimiño quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zeta, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Santiago Uclés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 224 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 60, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Livio Maimiño sempre els tira per la dreta i en Boris Deshukov, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Vasiliscos Basilones

Goles Goles

  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 66, en Aniello Rovescalli la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en George-Călin Filip que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Paolo Cordone de Vasiliscos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): George-Călin Filip de Vasiliscos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Vasiliscos, George-Călin Filip va fallar un penal al minut 86, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paolo Cordone al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcelino Echenique de Vasiliscos es va guanyar la targeta groga merescudament.