Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo sin nombre (1371628) - DePelotas F.C (314002) » 675927433: T66/J6/VI

Liga 675927433 Información oficial sobre el partido 675927433 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.544 (14862)

Real Baricoque II Alineación oficial del equipo 'Real Baricoque II' en el partido 2 - 2 DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido
0 - 1 Håkan Skytt (18')
0 - 2 Tzvetan Nikolov (40')
Aniceto Sufredo (77') 1 - 2
Bert Höstström (85') 2 - 2
Real Baricoque II Alineación oficial del equipo 'Real Baricoque II' en el partido 2 - 2 DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Baricoque II Alineación oficial del equipo 'Real Baricoque II' en el partido 0 - 1 DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Baricoque II

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DePelotas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aniceto Sufredo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Baricoque es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 77.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del Baricoque amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Bert Höstström en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Rado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ángel Cabanillas va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alejandro Muñiz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Baricoque van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Muñiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Cristian Rado de Baricoque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

DePelotas F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Håkan Skytt quedar desmarcat i marcar per a DePelotas al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 40 pels visitants. En Tzvetan Nikolov va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Tzvetan Nikolov va estar a punt de posar per davant a DePelotas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Igor Jovanović va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcelo Luis Meolans.