Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polideportivo Almería (1415319) - real ramil (1582879) » 675928318: T66/J3/VI

Liga 675928318 Información oficial sobre el partido 675928318 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.560 (14878)

Atlético de Maceda Alineación oficial del equipo 'Atlético de Maceda' en el partido 0 - 1 real ramil Alineación oficial del equipo 'real ramil' en el partido
0 - 1 Fryderyk Folcik (32')
Atlético de Maceda Alineación oficial del equipo 'Atlético de Maceda' en el partido 0 - 1 real ramil Alineación oficial del equipo 'real ramil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Maceda Alineación oficial del equipo 'Atlético de Maceda' en el partido 1 - 1 real ramil Alineación oficial del equipo 'real ramil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,6 % 56,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Maceda

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Pere Sabastida va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Eduard Cotoman va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fiorenzo De virgiliis va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 53, i va passar la pilota a Lantz 'Zorro Veloz' Kurutxelar, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Toni Holgado va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Otilino Paz va fer una magnífica aturada al minut 77, tot i el bon llançament de falta de Eduard Čače.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fiorenzo De virgiliis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lantz 'Zorro Veloz' Kurutxelar de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christoph Rheda de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

real ramil

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Fryderyk Folcik va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ahvo Harmaala ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Martin Robinson no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ferrán Tornos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Raúl Ilasa de ramil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.