Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gitaneiros (119024) - The Excusis (439101) » 675954666: T66/J11/VII

Liga 675954666 Información oficial sobre el partido 675954666 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.6 (38042)

Gitaneiros Alineación oficial del equipo 'Gitaneiros' en el partido 1 - 1 The Excusis Alineación oficial del equipo 'The Excusis' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Palmas (23')
Pablo Mesa (81') 1 - 1
Gitaneiros Alineación oficial del equipo 'Gitaneiros' en el partido 1 - 1 The Excusis Alineación oficial del equipo 'The Excusis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gitaneiros Alineación oficial del equipo 'Gitaneiros' en el partido 1 - 1 The Excusis Alineación oficial del equipo 'The Excusis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gitaneiros

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Pablo Mesa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gitaneiros i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Gitaneiros va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Maratas Atminis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Gitaneiros van sortir al contraatac al minut 18, però Başar Koyak va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Mesa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Simeón Sáez va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Arnault Padilla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gitaneiros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

The Excusis

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Carlos Palmas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Juan Carlos Palmas va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pablo Menéndez després que el jugador de Excusis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jamie Parsons de Excusis es va guanyar la targeta groga merescudament.