Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC ValenTeam (1334232) - Brancal United F.C. (1583218) » 675978887: T66/J4/VII

Liga 675978887 Información oficial sobre el partido 675978887 en Hattrick

29.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VII.439 (38475)

Casanueva Balompié Alineación oficial del equipo 'Casanueva Balompié' en el partido 1 - 1 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
0 - 1 Pol Escarrà (65')
Aitame Fagúndez (79') 1 - 1
Casanueva Balompié Alineación oficial del equipo 'Casanueva Balompié' en el partido 1 - 1 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casanueva Balompié Alineación oficial del equipo 'Casanueva Balompié' en el partido 0 - 2 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casanueva Balompié

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Aitame Fagúndez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Casanueva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Garrido va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Bellés.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alfredo Castillon va ridiculitzar a en Casiano Soto Maldonado amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En José Vadillos del Casanueva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Gabriel Viñales de Casanueva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Brancal United F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Luis Odria va acabar en una passada genial cap al jugador de B.U.F.C Pol Escarrà, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Ángel Cutuneguieta va estar a punt de posar per davant a B.U.F.C amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Machimbarrena va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Javier La Porta Navarro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Daniel Machimbarrena va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Luis Odria va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ángel Cutuneguieta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ángel Cutuneguieta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Julio Jiménez Llanes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Machimbarrena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Martín Gómez de B.U.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.