Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La magia de sarabia (493316) - Cartiles UD (775072) » 675991501: T66/J8/VII

Liga 675991501 Información oficial sobre el partido 675991501 en Hattrick

26.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VII.664 (38700)

CASTELLAR UD Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR UD' en el partido 0 - 3 karraclaka Alineación oficial del equipo 'karraclaka' en el partido
0 - 1 Pablo González Bárcena (23')
0 - 2 Roberto Flores (26')
0 - 3 Pablo González Bárcena (48')
CASTELLAR UD Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR UD' en el partido 0 - 3 karraclaka Alineación oficial del equipo 'karraclaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CASTELLAR UD Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR UD' en el partido 2 - 0 karraclaka Alineación oficial del equipo 'karraclaka' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTELLAR UD

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 28 (Ocasión de falta): CASTELLAR va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 28, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): CASTELLAR va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Eric Destart va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gonzalo Ferrer Albiar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 290 Minuto 55 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Nikolay Panchev era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 55. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Maravilla de CASTELLAR es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 74, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Nikolay Panchev de CASTELLAR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

karraclaka

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pablo González Bárcena va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roberto Flores de karraclaka l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo González Bárcena, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Óscar Nieto-Armijo va entorpir al marcador d'en Ismael Lanzas Codina per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): karraclaka van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Óscar Nieto-Armijo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): César Berástegui de karraclaka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Roberto Flores, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a CASTELLAR, però Jesús Torroja no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Ismael Lanzas Codina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismael Lanzas Codina de karraclaka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Serrano de karraclaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.