Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Policarpo fc (1420009) - Órdago (1457474) » 678787686: T66/R3

Copa 678787686 Información oficial sobre el partido 678787686 en Hattrick

19.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 3

Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 0 - 5 Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 0 - 3 Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Policarpo fc

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Policarpo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Müller-Jungjohann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Órdago

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sung-Il Lee va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Policarpo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tony Roughton la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Z77 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 10.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Z77, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yaqoob Masoud Al-Shidy va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Trần Phúc Hoán de Z77 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Trần Phúc Hoán va aprofitar un error defensiu al minut 53, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Z77.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 Arnt Ingebrigtsen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Damian van de Ree, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tony Roughton, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Uģis Šulcs de Z77 va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Samsam Beigi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jesús Barro al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.