Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORD FARLINE (776476) - Granada Boys (312957) » 679127194: T66/R6

Copa 679127194 Información oficial sobre el partido 679127194 en Hattrick

09.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 6

FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 3 - 2 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 1 - 3 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORD FARLINE

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): ARIFON equilibrava la balança al minut 12. En Adrian Haret, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Damien Servel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 65.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Damien Servel, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Juan Pablo Ameneiro va estar a punt d'empatar per a ARIFON quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Andrus Laineste va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ben-Marlin Fremery va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Farooq Quraishi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damien Servel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismail Asaad Al-Jashmy de ARIFON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Granada Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Granada va ser finalitzada des de l'esquerra per Ivo Vondráček al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivo Vondráček que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Granada.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Baldo Nisci va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 11, i va passar la pilota a Vincent Vincent, però aquest no va encertar a marcar.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Granada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vladimir Vodolšek va desviar el xut final de Axel Combes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.