Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Móstoles URJC (435991) - atletic trueno (992406) » 680235847: T67/R1

Copa 680235847 Información oficial sobre el partido 680235847 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Stargate SG1 Alineación oficial del equipo 'Stargate SG1' en el partido 6 - 4 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Stargate SG1 Alineación oficial del equipo 'Stargate SG1' en el partido 2 - 5 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
Tiene mucha potra 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stargate SG1

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Salvador Porcel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Stargate, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Mirco Roggenbach per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats van embogir quan en Patrick Lynshue va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Stargate.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mirco Roggenbach va rematar alt.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Stargate va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 99 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patrick Lynshue ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En Salvador Porcel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Stargate se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): En Eddy Turenhout va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirco Roggenbach de Stargate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Stargate Javier Díaz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Juan Hereza. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Clemente Foderà de Stargate va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Stargate, Mirco Roggenbach, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Stargate Cuthbert Tansley no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Hereza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Salvador Porcel de Stargate, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Hereza en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

atletic trueno

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 18. L'anotador per atletic va ser Miraç Ferih, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de atletic al minut 59. Atanásio Amorim va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Atanásio Amorim va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Miraç Ferih quasi aconsegueix empatar per atletic al minut 17, però Martino Picchianti va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Pablo Serrano Ezquerra va estar a punt de posar per davant a atletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martino Picchianti va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Hélio Papança sol davant la porteria al minut 33, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Pablo Serrano Ezquerra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Martino Picchianti va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Romeu Cancelos va encarar al porter al 66, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romeu Cancelos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 102 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cuthbert Tansley es va comportar com un juvenil al minut 102 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de atletic Romeu Cancelos va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de atletic, Juan Hereza, col·locà la pilota just a les mans d'en Martino Picchianti. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Pedro Belda va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de atletic a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alan Ganzarolli de atletic anava molt fort i col·locat però Martino Picchianti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.