Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ivaniums (1340105) - ActonTown (490291) » 681189530: T67/J13/V

Liga 681189530 Información oficial sobre el partido 681189530 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / V.88 (5601)

Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 1 - 0 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
Marco Scazzoso (50') 1 - 0
Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 1 - 0 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 3 - 1 Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido
Tiene mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ivaniums

Goles Goles

  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 50 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Marco Scazzoso llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joaquín Casas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Fernando Barranco del Ivaniums ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marco Scazzoso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Fernando Barranco de Ivaniums va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Olympique Maragall

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Carlos Moragas de Maragall, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Maragall va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Xacobe Lacón va quedar-se sol davant el porter Tomàs Alerm, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Carlos Moragas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomàs Alerm va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Maragall va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlos Moragas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mauro Solano quasi aconsegueix empatar per Maragall al minut 89, però Tomàs Alerm va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.