Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diables Blaus (1430406) - Pulgara C.F. (1581077) » 681203248: T67/J12/VI

Liga 681203248 Información oficial sobre el partido 681203248 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VI.77 (14395)

Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido 1 - 1 Pulgara C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulgara C.F.' en el partido
0 - 1 Marijan Luttenberger (15')
Antoni Josep Olesa (18') 1 - 1
Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido 1 - 1 Pulgara C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulgara C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido 3 - 1 Pulgara C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulgara C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diables Blaus

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Antoni Josep Olesa va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Antoni Josep Olesa va estar a punt d'empatar per a DB quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Martín Viroletti va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Etiberto De Vido arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): DB va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aldo Rooij en un 1 contra 1 amb el porter Martín Viroletti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Antoni Josep Olesa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 224 Minuto 68 (Ocasión de penalti): En Antoni Josep Olesa va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 68, però el porter visitant Martín Viroletti el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): DB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dani Sorribas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Aldo Rooij de DB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pulgara C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pulgara prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marijan Luttenberger.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Vincent Deneckere va estar a punt de posar per davant a Pulgara amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Simeon Traykov va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Schuppler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Simeon Traykov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Schuppler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.