Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. BROONKO (1436971) - Gorrillas UD (1456273) » 681209828: T67/J5/VI

Liga 681209828 Información oficial sobre el partido 681209828 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.195 (14513)

U.D. BROONKO Alineación oficial del equipo 'U.D. BROONKO' en el partido 1 - 2 kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido
0 - 1 Alcino Afonso Pinto (31')
0 - 2 Robbie McLaughlin (44')
Pep Sunyer (78') 1 - 2
U.D. BROONKO Alineación oficial del equipo 'U.D. BROONKO' en el partido 1 - 2 kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. BROONKO Alineación oficial del equipo 'U.D. BROONKO' en el partido 2 - 1 kApps TeaM Alineación oficial del equipo 'kApps TeaM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. BROONKO

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de BROONKO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Pep Sunyer en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Nak-Hoon Choi va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Benedetto Marello hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Heimrich Kade havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BROONKO Benedetto Marello quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lars Ravnsbæk l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Francisco Fuentes González hauria d'haver estat gol al minut 85 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Pep Sunyer de BROONKO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Daniel Nora de BROONKO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

kApps TeaM

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): En Alcino Afonso Pinto va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 31. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): kApps TeaM va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Robbie McLaughlin, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç José María Andreu va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 28, i va passar la pilota a Robbie McLaughlin, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): kApps TeaM van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Robbie McLaughlin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 41, el kApps TeaM estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En José María Andreu va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): kApps TeaM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de José María Andreu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Dariusz Pyzara van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Brahim Zengers a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.