Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Banda de las Mil Palmeras (993424) - Catalano Tinto (308275) » 681214629: T67/J2/VI

Liga 681214629 Información oficial sobre el partido 681214629 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VI.281 (14599)

La Banda de las Mil Palmeras Alineación oficial del equipo 'La Banda de las Mil Palmeras' en el partido 2 - 3 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
0 - 1 Petar Nikolov (38')
0 - 2 Jesús Ridao (40')
Lech Goździewski (48') 1 - 2
Vittorio Ghinelli (72') 2 - 2
2 - 3 Petar Nikolov (81')
La Banda de las Mil Palmeras Alineación oficial del equipo 'La Banda de las Mil Palmeras' en el partido 2 - 3 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Banda de las Mil Palmeras Alineación oficial del equipo 'La Banda de las Mil Palmeras' en el partido 2 - 1 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Banda de las Mil Palmeras

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passava el minut 48 del matx, quan l'atent Lech Goździewski va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DPC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vittorio Ghinelli la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Palmeras es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Palmeras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vittorio Ghinelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Angelo Ghedin va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Don Pablo Club

Goles Goles

  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Petar Nikolov va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a DPC l'avantatge per 0 - 2. Jesús Ridao en va ser l'anotador.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, DPC es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Petar Nikolov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dominic Nussbaumer es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dominic Nussbaumer va entorpir al marcador d'en Jérémy Berneron per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Bernat Banal de DPC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Viñas de DPC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.