Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BUBUBON III (1421049) - UD. IBIZA (1415733) » 681215582: T67/J2/VI

Liga 681215582 Información oficial sobre el partido 681215582 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VI.298 (14616)

Espinosaurios club Alineación oficial del equipo 'Espinosaurios club' en el partido 1 - 3 UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido
0 - 1 Pyry Kaponen (33')
Óscar Geltru (47') 1 - 1
1 - 2 Manuel Queirós (60')
1 - 3 Manuel Queirós (69')
Espinosaurios club Alineación oficial del equipo 'Espinosaurios club' en el partido 1 - 3 UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Espinosaurios club Alineación oficial del equipo 'Espinosaurios club' en el partido 2 - 3 UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espinosaurios club

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Óscar Geltru s'emportà una gran ovació del públic local al minut 47, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Espinosaurios va ser a punt de marcar al minut 5, quan el seu jugador Sadri Yaşıl va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Espinosaurios sortien al contraatac. La falta llançada per Vivien Moro va sortir força alta sense massa perill.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Espinosaurios va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerhard Meçani en un 1 contra 1 amb el porter Kevin Etzweiler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Vivien Moro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Espinosaurios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Aleksander Brachaczek va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raul Magalhães de Espinosaurios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Massimo Fechino de Espinosaurios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UD. IBIZA

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Pyry Kaponen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Queirós es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Manuel Queirós va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Queirós que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Mikey Mulqueen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Alexander Ekenby, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pyry Kaponen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Leònides Tent va rebre molts aplaudiments. Al minut 61 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Wiesiek Kwiatkowski va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.