Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Basoselay (48412) - C.D. MGS Talavera (1434317) » 681217971: T67/J11/VI

Liga 681217971 Información oficial sobre el partido 681217971 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.340 (14658)

U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 1 - 1 ALEX C Alineación oficial del equipo 'ALEX C' en el partido
0 - 1 Guido Baroffio (49')
Mieczysław Pinkowicz (68') 1 - 1
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 1 - 1 ALEX C Alineación oficial del equipo 'ALEX C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 0 - 1 ALEX C Alineación oficial del equipo 'ALEX C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Basoselay

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Mieczysław Pinkowicz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Basoselay, al minut 68. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Basoselay va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jordi Montsant en un 1 contra 1 amb el porter Lourenço Gonçalves, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Basoselay sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dalmiro Ponteareas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basoselay va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Velasco Nieto va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Velasco Nieto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Basoselay que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

ALEX C

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Guido Baroffio de ALEX va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): ALEX va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Francisco Castañeda va quedar-se sol davant el porter Saïd Aboubakari, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 19, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Alberto Guedes va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 27. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdelkader Akhrif ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Castañeda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Angel Yankulov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Saïd Aboubakari va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Angel Yankulov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.