Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_tribuneros (1418647) - Bàlsem de Mastú (486487) » 681260300: T67/J9/VII

Liga 681260300 Información oficial sobre el partido 681260300 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.72 (38108)

The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido 1 - 0 Bàlsem de Mastú Alineación oficial del equipo 'Bàlsem de Mastú' en el partido
Lirain Sagarti (62') 1 - 0
The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido 1 - 0 Bàlsem de Mastú Alineación oficial del equipo 'Bàlsem de Mastú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido 3 - 0 Bàlsem de Mastú Alineación oficial del equipo 'Bàlsem de Mastú' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_tribuneros

Goles Goles

  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 62, en Saudy Jaramillo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Lirain Sagarti que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): The_tribuneros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ambrosio Navarrete va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Janusz Lenartowicz.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Fatheddine Berrajaâ arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): The_tribuneros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Saudy Jaramillo en un 1 contra 1 amb el porter Janusz Lenartowicz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Saudy Jaramillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Bàlsem de Mastú

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Danil Murugov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bàlsem que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.