Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

galaxi hous (1432114) - Darkers F.C. (992931) » 681272509: T67/J9/VII

Liga 681272509 Información oficial sobre el partido 681272509 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.290 (38326)

valdepa Alineación oficial del equipo 'valdepa' en el partido 3 - 3 F.C.Mula gris Alineación oficial del equipo 'F.C.Mula gris' en el partido
0 - 1 Enrique Calcina (36')
0 - 2 Juan Esteban Valcárcel (37')
0 - 3 Enrique Calcina (39')
Alberto Grimón (63') 1 - 3
Sergio Montes (69') 2 - 3
Dani Prenafeta (89') 3 - 3
valdepa Alineación oficial del equipo 'valdepa' en el partido 3 - 3 F.C.Mula gris Alineación oficial del equipo 'F.C.Mula gris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
valdepa Alineación oficial del equipo 'valdepa' en el partido 1 - 3 F.C.Mula gris Alineación oficial del equipo 'F.C.Mula gris' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valdepa

Goles Goles

  • 104 Minuto 63 (Gol de penalti): El públic de valdepa va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 63, va xiular un penal pels locals. Alberto Grimón no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Sergio Montes de valdepa va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): En Simon Olteanu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dani Prenafeta la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): valdepa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Francisco Del Barrio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Gorozica.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): valdepa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Paco Rivera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.Mula. La jugada d'estratègia del valdepa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dani Prenafeta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): valdepa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però José Francisco Del Barrio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del valdepa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Simon Olteanu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, José Francisco Del Barrio de valdepa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.Mula gris

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el F.C.Mula va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Enrique Calcina aconseguint el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Juan Esteban Valcárcel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 39 pels visitants. En Enrique Calcina va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Daniel Piscan de F.C.Mula, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daniel Piscan després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Mazarredo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): David Vicente Collado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.Mula va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Daniel Piscan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Mazarredo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.